Over ons
N.A.G. hét juiste adres voor al uw dakgoten in aluminium, zink, koper of EPDM.


N.A.G.

Welkom bij N.A.G.
Specialist in dakgoten.


U bent bij N.A.G. bij hét juiste adres voor al uw dakgoten in aluminium, zink, koper of EPDM!

N.A.G. is één van de eerste bedrijven in Nederland met naadloze aluminium dakgoten en heeft sindsdien veel praktijkervaring met het fabriceren en monteren van aluminium dakgoten.
Ook voor zinkwerk, aluminium zetwerk, dakbedekking, vochtbehandeling en gevelbekleding bent u bij ons aan het juiste adres. Ontwikkelen, kunststofspuitgieten, machine- en matrijzenbouw, alles heeft N.A.G. in huis. Op onze site vindt u ons complete assortiment en informatie over al onze producten.Kwaliteit en garantie Met 20 jaar garantie.


N.A.G. besteedt veel aandacht aan de kwaliteit bij de ontwikkeling, productie, assemblage en montage van de producten.

Daarom geldt er na opleverdatum een garantie termijn van:

  • 20 jaar garantie op materiaal- en arbeidsloon aangaande de standaard getrokken aluminium dakgoten inclusief ondersteunende gootbeugels en 10 jaar op de verlijming kopschotten en uitlopen.
  • 5 jaar garantie op materiaal en arbeidsloon aangaande de zinken dakgoten / zinkwerk.
  • 10 jaar* garantie (10 jaar op materiaal en arbeidsloon en 5 jaar op de coating, aflopend. (Een en ander is afhankelijk van de gekozen coating) aangaande de zelfdragende dubbelwandige aluminium dakgoten en aluminium rabatdelen (10 jaar garantie op Renolietfolie).
  • 10 jaar* garantie (10 jaar op materiaal en arbeidsloon en 5 jaar op de coating, aflopend. (Een en ander is afhankelijk van de gekozen coating) aangaande het aluminium zetwerk.

Het factuur is tevens het garantiebewijs en dient bij aanspraak op garantie te worden overlegd. Klik hier om de door N.A.G. vastgelegde garantiebepalingen en schoonmaakvoorschriften te downloaden.VCA Certificering Voor kwaliteit en veiligheid.


Bij N.A.G. staan kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. VCA (VGM en Checklist Aannemers) is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel kunnen worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem (Veiligheid, Gezondheid, Milieu).

Een VCA-certificaat is bedoeld voor bedrijven waarbij in risicovolle omgevingen wordt gewerkt, zoals bouwondernemingen en installatiebedrijven. Het certificaat is drie jaar geldig en wordt jaarlijks getoetst. Het VCA* certificaat is aan N.A.G. toegekend na toetsing volgens de VCA checklist. Dit houdt onder andere in dat :

  • Werknemers gebruik maken van de verstrekte PBM's.
  • Voorlichting en cursussen worden gegeven op het gebied van veiligheid.
  • Gewerkt wordt met goedgekeurde (hijs)gereedschappen.
Kortom: werken onder VCA* certificaat komt de kwaliteit van het werk ten goede.

Klik hier om ons VCA-certificaat te bekijken en/of te downloaden.


Aluminium en het milieu
Investeren in aluminium is een investering in het milieu.


De bouw is traditioneel ingesteld en nieuwe producten dienen zich uiteraard eerst te bewijzen. Bovendien is het afscheid nemen van traditionele materialen altijd moeilijk; het is vertrouwd en men is bekend met de bewerking en verwerking ervan. Dit mag echter geen belemmering zijn om nieuwe en verbeterde producten te gaan toepassen.

De productie van aluminium vergde in het verleden veel energie. Door het toepassen van de nieuwste technologieën is het energieverbruik sterk teruggedrongen. Meer dan 70% van het wereldwijd produceren van aluminium komt tot stand met behulp van waterkracht.

Wist u dat meer dan de helft van de Nederlandse aluminium productie bestaat uit gerecycled materiaal? Ook kunt u denken aan de eenvoudige toepassing, verwerking en vormgeving. Wanneer een LCA (Levens Cyclus Analyse) wordt gemaakt van ontstaan tot en met recycling scoort aluminium bijzonder hoog. Het hergebruik van aluminium is onbeperkt. Recycling geschiedt met maar 5% van de oorspronkelijke energiebehoefte! De in aluminium gestoken energie gaat dus nooit verloren. Aluminium degenereert niet en kent geen emissie naar grond, lucht of water. Daarom mag als belangrijk voordeel gesteld worden, dat investeren in aluminium een investering is in het milieu.

Wat wij willen is duidelijk: met u aan de slag als dat nog niet het geval is. Misschien is deze website de eerste aanzet daartoe en vraagt u zich af, wat N.A.G. ook voor u kan betekenen. Op het gebied van produceren en monteren van Naadloze Aluminium Goot¬systemen, alsmede aanverwante artikelen heeft N.A.G. een grote naamsbekendheid. Wij zijn sinds 1995 actief door geheel Nederland en de ons omliggende landen.